Cookies politika

Prevádzkovateľ

Shoppoint s.r.o., (shoppoint.sk), IČO:50683691, so sídlom: Komenského 26, 085 01 Bardejov.; Prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov používa na tejto webovej lokalite súbory cookies, ktoré sú použité za účelom merania návštevnosti, cielenej reklamy, ako aj za účelom čisto technických náležitostí fungovania webovej lokality.

Ochrana osobných údajov

Potvrdením políčka „Súhlasím so spracúvaním mojich osobných údajov na marketingové účely“ vyjadrujete svoj dobrovoľný súhlas so spracúvaním a uchovávaním Vašich osobných údajov, ako aj údajov súvisiacich s Vaším používaním webovej stránky, na účely priameho marketingu, zasielania informácií o novinkách a produktoch, zlepšovania ponuky našich služieb. Tento súhlas platí na dobu určitú alebo do jeho odvolania, prípadne do skončenia doby spracúvania stanoveným zákonným spôsobom. Po uplynutí tejto doby budú Vaše údaje odstránené a vymazané z databázy.

Súbory cookies

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré sa pri používaní webových stránok ukladajú do internetového prehliadača na vašom zariadení. Obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú a dátum svojho vzniku. Užívateľ je pri návšteve našej stránky upozornený o používaní súborov cookies a svoj súhlas s ich používaním a ukladaním do jeho prehliadača prejavuje ďalším prezeraním našej stránky.

Súbory cookies používame na zlepšovanie služieb našich stránok, na prispôsobenie obsahu a štruktúry stránok pre užívateľov, na analýzu a vyhodnocovanie. Nastavenie automatického akceptovania cookies môžete zmeniť v internetovom prehliadači, ktorý používate.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google, Linkedin, Twitter a Facebook. Webové stránky však môžete používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača. Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webovej lokalite (účel cielená reklama) je aktivované návštevníkom po stlačení tlačidlá “Súhlasím”, ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej lokality. Uvedenému tlačidlu predchádza upozornenie: “Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. ”

Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics, prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia, viac info nájdete na https://policies.google.com/privacy

Podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,ako aj vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie, aktualizáciu či opravu;

žiadať vymazanie vašich spracovávaných osobných údajov = právo byť zabudnutý – vaše údaje vymažeme pokiaľ vaša požiadavky nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa;

v prípade pochybností o splnení našich povinností spojených so spracovaním osobných údajov máte právo obrátiť sa na nás info@shoppoint.sk alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.
Viac o vašich právach a vybavovaní žiadostí z vašej strany sa dozviete v Zásadách spracúvania osobných údajov.
Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke: www.shoppoint.sk nasledujúce súbory cookies:
Názov: Google AnalyticsCookies typ: Cookies tretích strán

Účel: Získanie štatistických informácií

Doba spracovávania: Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do odstránenia informácií (napr. cez delete cache)